Eladó ház Budaörs, 62.500.000 Ft, 256 négyzetméter
62.5 mFt
Budaörs,
eladó ház
Méret:
256 négyzetméter
Szobák:
5 + 2
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
158056
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budaörs
Cím:
Alsó-Kertvárosban
Alapterület:
256 négyzetméter
Ár:
62.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8720981
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
5 + 2
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
616
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
VÁLLALKOZÁSRA ALKALMAS INGATLAN A KERTVÁROSBAN!
Budaörs kedvelt Alsó-kertvárosának forgalmas utcájában, saroktelken található összesen 256 nm-es 3 szintes családi ház valamint 93 nm önálló üzlet együtt,vagy külön-külön is eladó!


CSALÁDI HÁZ: A családi ház ideális beosztású: a magasföldszinten ( 90 nm) napfényes, tágas, nagy erkélyes nappali, valamint étkező, konyha, kamra és fürdőszoba található, míg az emelten a 3 hálószoba ( nagyméretű erkély )mosdóval. A felső szintre (76 nm ) kényelmes fa lépcsőn lehet feljutni. Az egyéb helyiségek ( mosókonyha, kazánház, tároló, wc, garázs ideálisan az alagsorban helyezkednek el. Ezek a helyiségek adottságuknál fogva többfunkciósak is lehetnek: garázsként is használták már, de üzlethelyiségként ( fodrászat-kozmetika) is működött régebben. Jelenlegi állapota: felújítandó.
Szép, örökzöldekkel bőven beültetett, kellemes, árnyékos 616 nm-es telek tartozik az ingatlanhoz .

ÜZLET : Az épület másik oldalán, (sarokingatlan ) az utcáról közvetlenül megközelíthető az önálló 93 nm-es üzlethelyiség. Ez a két külön bejáratú üzlet eredetileg cukrászdaként kapta meg engedélyeit, de kedvező kialakítása miatt bármely egyéb tevékenységre (pl: kis közért, egyéb üzlet, orvosi rendelő, bemutató terem, napközi otthonos óvoda, iroda, de akár további lakásfunkcióra is ) alkalmas. Könnyen bérbe adható. Önálló gázfűtéssel, fürdőszobával, saját belső udvarral és telken belül 2 db gépkocsi bejárattal rendelkezik. Kizárólagos használati megállapodással különválasztható a két épület.
Ajánlom ezt az ingatlant azoknak a vásárlóknak, akik szeretnének szép, frekventált kertvárosi környezetben lakni, és egyben biztos bevételt is biztosítani például bérbeadásból, vagy saját vállalkozás működtetéséből
Teljes vételár: 69,9 M Ft
Hívjon bővebb információért!
Térkép
Érdeklődés
Flick Zsuzsanna Budaörs
Az értékesítő:
Flick Zsuzsanna Budaörs
Budaörsiházak Megahouse Ingatlaniroda
+36-30-220-3030
 
 
 
 
 
 
Küldés