Eladó ház Budaörs, 79.900.000 Ft, 199 négyzetméter
79.9 mFt
Budaörs,
eladó ház
Méret:
199 négyzetméter
Szobák:
6
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
131693
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budaörs
Cím:
Petőfi Sándor utca közelében
Alapterület:
199 négyzetméter
Ár:
79.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8720973
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
11-20 éves
Telekterület:
450
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Budaörs kertvárosában szépen felújított N + 5szobás 199 nm-es családi ház 79,9 M Ft-ért eladó.

A tágas terekkel rendelkező családi ház egyedisége a művészi kreativitás, amivel a ház tulajdonosa ruházta fel az ingatlant. Az utcáról belépve barátságos kertecskét találunk, mely nem túl nagy, de pont elég ahhoz, hogy kicsit a természetben érezzük magunkat. Szomszédoktól elszeparált fekvése igazi meghitt hangulatot eredményez a kerti tavacskával. A telek mérete: 450 nm.
A ház természetes kővel szépen leburkolt bejáratánál választani lehet, hogy a 30 nm-es világos, csendes műterembe vagy a lakásba menjünk be. A lakás földszintjén fürdőszoba, konyha, étkező, és egy nagy hálószoba található. A világos, belső lépcső az étkezőből indul felfelé. A felső szint önálló lakásként is funkcionálhat: modern a konyhája, tágas fürdő ( kád és zuhany) , külön plusz 2 wc helyiség, és három hatalmas szoba található itt.
A ház rengeteg funkciónak,elképzelésnek megfelelhet, hiszen az alsó, külön bejáratú helyiséget könnyen önálló lakrésszé lehet alakítani. Így a jelenlegi duplex lakásból három generációs családi ház is kialakítható. A jelenlegi formájában nappali + 4 szoba + vállalkozási terület, vagy nappali plusz 5 szobásnak felel meg az ingatlan.
Egy autó részére zárt garázs található az udvaron. A kellemes komfortérzetről légkondicionálás gondoskodik, a biztonságról pedig a hőérzékelős riasztórendszer. Az ablakok új műanyagok, kiváló hőszigetelési értékkel rendelkeznek, redőnyösek. A kert automata, esőérzékelős locsolórendszerrel gondozható.
Elhelyezkedése kedvező annak, aki gyorsan szeretne feljutni az M7-es autópályára, és szereti, ha nem kell messzire menni a bevásárlásokhoz.
Térkép
Érdeklődés
Flick Zsuzsanna Budaörs
Az értékesítő:
Flick Zsuzsanna Budaörs
Budaörsiházak Megahouse Ingatlaniroda
+36-30-220-3030
 
 
 
 
 
 
Küldés