Eladó üdülő/nyaraló Biatorbágy, 7.990.000 Ft, 30 négyzetméter
7.99 mFt
Biatorbágy,
eladó üdülő/nyaraló
Méret:
30 négyzetméter
Szobák:
1
Jelleg:
Nyaraló
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
209948
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
üdülő/nyaraló
Jelleg:
nyaraló
Település:
Biatorbágy
Cím:
Pecatónál
Alapterület:
30 négyzetméter
Ár:
7.990.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8673564
Szobák száma:
1
Elhelyezkedés:
udvari
Építési év:
21-50 éves
Telek terület:
724
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
KIKAPCSOLÓDÁS OTTHONOS KIS NYARALÓBAN, BIATORBÁGYON a PECATÓNÁL!
Biatorbágy üdülőövezeti részén, Sóskút felé a Peca tónál, 1 szobás összesen 25 nm lakótérrel rendelkező, hangulatos kis nyaraló, 724 nm-es szépen gondozott telekkel 7,99 Millió Ft-ért eladó!
A Budapesttől mindössze 20 percre, könnyen megközelíthető igazi kikapcsolódást és feltöltődést nyújtó nyaraló elhelyezkedése, keleti irányban enyhén lejtős, 16 m utcafronttal rendelkező gondozott telken fekszik, mely panorámával rendelkezik. Fúrt kútjából használatra kiválóan alkalmas víz nyerhető egy elektromos szivattyú segítségével. A fa szerkezetű épület mellett kiépített zuhanyozó és WC biztosítja a komfortot. Hűvösebb napokon, elektromos fűtési móddal kellemes meleget lehet előállítani. Négy fő fogadására kialakított, egy kisebb és egy nagyobb szobácskája igazi nyaraló hangulatot kölcsönöz. Akár állandó lakhatásra is megfelelő lehet, hiszen szépen karbantartott kívül belül az épület és környezete. A fantasztikus kilátást, külön erre a célra megépített panorámaterasz szolgáltatja.
Horgászatot kedvelőknek kiemelten ajánlom, itt jó sporttársakra lelhet, a kikapcsolódás és a családias hangulat garantált. Jó szomszédság, kedves, barátságos állandó lakók a környék utcáiban.
Ajánlom mindazoknak, akik a város zajától elvonulva, de mégis mindenhez közel szeretnének kikapcsolódni, vagy akár állandó lakhatásra berendezkedni. Tömegközlekedés a Sóskúti úton 10 perc alatt elérhető.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását!
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
Térkép
Érdeklődés
Czeglédi József
Az értékesítő:
Czeglédi József
Budaörsiházak Megahouse Ingatlaniroda
+36-30-223-1444
 
 
 
 
 
 
Küldés